Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg 21 november 2019

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg

Torsdag 21 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Digitaliseringen påverkar alla delar av näringslivet och samhället. De som inte är med på banan hamnar hopplöst på efterkälken. Det här seminariet ger er vägledning i det nya digitala fastighetslandskapet.


Medverkande talare 2019 uppdateras löpande – håll utkik!

Karin Adelsköld, moderator

Karin Adelsköld, moderator

Karin Adelsköld är teknikjournalist och komiker och har bevakat internet sen 1995, då för Sveriges Radios räkning. Hon har sen dess producerat flertalet program om internet för Vetenskapsradion i P1 och på SVT och jobbat för Teknikdelegationen och IVA. Hon har flera gånger listats som en av digitala Sveriges pionjärer för sitt arbete med internet och jämställdhet och är sedan två år tillbaka hedersdoktor vid Lunds tekniska högskola.
Jonas Sonberger

Jonas Sonberger

Jonas Sonberger är sedan 2017 CDO på Fastighets AB Balder. Han har ett förflutet inom teknik- och automotivbranschen och har lång erfarenhet av att ledande positioner inom it och digitalisering.
Anders Logg

Anders Logg

Anders Logg är professor i matematik på Chalmers och föreståndare för Digital Twin Cities Centre, nationellt kompetenscentrum för forskning och innovation inom digitala tvillingar för smarta städer.
Tore Johnsson

Tore Johnsson

Tore Johnsson är sedan 2018 Regional Digitaliseringskoordinator på Västra Götalandsregionen. Han har arbetat i telekombranschen sedan 80-talet och har en bred erfarenhet av hårdvara inom telekom och inom operatörsbranschen inklusive kommunala stadsnät.
Amir Chizari

Amir Chizari

Amir Chizari är sedan 2019 Chief Digital Officer på Riksbyggen. Han har arbetat inom Riksbyggen sedan 2008, bland annat som IT-chef. Han har även arbetat för Qbranch och Praktikertjänst.
Aric Dromi

Aric Dromi

Aric Dromi är framtidsforskare, digital filosof och kallar sig också professionell upprorsmakare. Han ser uppkommande globala trender och hjälper till att identifiera de strategiska konsekvenser som trenderna medför. Hans arbete är inte bransch-specifikt utan sträcker sig över områden som utveckling inom vetenskap och teknologi, ekonomi, politik, demografi och miljöfrågor. Aric Dromi är, bland mycket annat, verksam som chefsfuturolog på Volvo Cars. 
Johan Nyhus

Johan Nyhus

Johan Nyhus leder Reformklubbens Göteborgskontor, där han framförallt jobbar med samhällsbyggnads- och ledarskapsfrågor. Johan var tidigare socialdemokratiskt kommunalråd i Göteborg och ordförande för trafiknämnden. Johan har haft en central roll i arbetet med det västsvenska paketet med stora satsningar på vägar, järnvägar och kollektivtrafik.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg 2019

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen, Göteborg. 

När: 21 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kr exkl moms. 

Anmälan: Här!

Digitaliseringsfrågorna är de kanske hetaste frågorna i fastighetsbranschen just nu. Många menar att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och att hälften av dagens yrken kommer att vara försvunna om 20 år. Hur påverkar detta samhället och fastighetsbranschen? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Hur arbetar branschen när det gäller digitalisering? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Partner:


Film från det senaste eventet: