Image
Emma Smart och Sandra Broström.
Emma Smart och Sandra Broström. Bild: Zynka

Zynka gör nyckelrekryteringar

Bolag Zynka Group rekryterar Emma Smart, som blir ny CMO, och Sandra Broberg, som ny CFO.
Publicerad den 23 Augusti 2021

Zynka expanderar nu med två nya nyckelroller.

Sandra Broberg blir ny Chief Financial Officer, har en betydande ekonomisk erfarenhet och vana av tillväxtföretag. Hon kommer närmast från Viametrics AB som CFO.
– Zynka är ett företag med enorm potential och vilja att göra skillnad, vilket lockade mig. Bolaget befinner sig i ett spännande skede där min erfarenhet och mitt engagemang för affären kommer bidra till att uppnå våra högt ställda mål, säger Sandra Broberg.

Emma Smart blir ny Chief Marketing Officer. Hon kommer närmst från Sankt Jörgen Park Resort som marknadschef och tidigare i roller som Client Director och projektledare inom kreativa processer och affärsutveckling på Stylt Trampoli och Valentin & Byhr.
– Min ambition var att ansluta till ett bolag med tydligt fokus inom digital innovation, och med ett gott syfte. Att våga utmana en hel bransch och vilja skapa positiv förändring i flera led – för hållbarhet och lönsamhet, för samhälle och individ – är minst sagt inspirerande och stor del i mitt val att ansluta till Zynka, säger Emma Smart.

Zynkas vd Petter Bengtsson menar att nyförvärvet stärker företaget precis rätt.
– Pandemin till trots håller vi stark kurs i vår tillväxtresa, även ur ett employer branding perspektiv. Sandra och Emma har en imponerande erfarenhet som kompletterar till vår samlade kompetens väldigt bra och ger oss en ännu starkare position för att driva den digitala förändringsprocessen. Att vara ett företag med hög ambition, passion för affären och mycket hjärta och därigenom attrahera helt rätt individer är ett kvitto på att våra värderingar och vår vision matchar väl, säger han.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige