Image

”Vi vill finnas med där branschen träffas”

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Stångebro Bygg går in som partner till Fastighetsmarknadsagen i Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping den 5 februari. - Vi vill ta en offensiv roll när det handlar om regionens fastighetsutveckling, säger Benny Valtersson, vd på Stångebro Bygg.
Publicerad den 16 Januari 2015
Benny Valtersson. Bild: Stångebro Bygg
Benny Valtersson.

Varför vi har valt att bli partner till Fastighetsmarknadsdagarna i Östergötland?
- Vår expansiva region är en spännande plats att befinna sig på just nu. Nästan dagligen diskuteras nya, stora satsningar i media och där är vi på Stångebro Bygg en aktör att räkna med – såväl i Linköping som i hela Östergötland. Vi är ett tryggt och stabilt företag, som agerar långsiktigt. Men vi är även nytänkande och lösningsorienterade. Med andra ord vill vi ta en offensiv roll när det handlar om regionens fastighetsutveckling, säger Benny Valtersson.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Stångebro Bygg är mer än ett traditionellt byggföretag. Vi ser oss som framtidens samarbetspartner i den här branschen, där kraven på öppenhet och samverkan ökar. Idag syns våra skyltar och vepor runt om vid många intressanta projekt. Och vi är alltid redo att ta oss an nya utmaningar, om det så är entreprenader i samverkan eller andra typer av uppdrag. Därför vill vi finnas med på de arenor där branschen träffas och diskuterar vad som händer idag och framöver, säger Benny Valtersson.

Fastighetsmarknadsdagen är ett halvdagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt i samarbete med NuLink och näringslivskontoret i Norrköping.

Moderator är Helena Stålnert, välkänd tv-journalist med bland annat många år på SVT:s Aktuellt som programledare, utrikeskorrespondent och chef.

På specialsajten http://www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_ostergotland/ kan du läsa mer om eventet, se fullständigt program osv.

Du anmäler dig till seminariet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2020

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 30 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:
Se filmen från det senaste eventet här: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY