Image

”Tar nästa kliv”

Karriär Veidekke genomför vissa organisationsändringar i samband med rekryteringen av Lennart Weiss.
Publicerad den 13 November 2012

Veidekke skriver att man "betraktar Sverige som sin viktigaste tillväxtmarknad och har de närmaste åren som ambition att ta ”nästa kliv” med ambition att stärka sin position och konkurrensförmåga gentemot de dominerande marknadsaktörerna".

En gemensam ledningsfunktion mellan de olika specialiserade enheterna inrättas under ledning av Per-Ingemar Persson. Till denna knyts vidare Per-Martin Eriksson, vd för Veidekke Bostad och Erik Alteryd, vd för Veidekke Entreprenad samt företagens HR-chefer.

Till ledningsfunktionen knyts också Lennart Weiss med sin roll som kommersiell direktör med särskilda uppgifter inom överordnad affärsstrategi, varumärke och samhällskontakter.

- När Veidekke i Sverige nu fattat beslut om att ta ”nästa steg” är vi mycket glada över att åter kunna knyta Lennart Weiss till oss i en nyckelposition. Lennart är en utpräglad ”förändringsledare” med en lång karriär bakom sig inom bostads- och fastighetsbranschen men också värdefulla erfarenheter som organisationskonsult och från politik och samhälle, säger Per-Ingemar Persson, koncerndirektör med övergripande samordningsansvar för Veidekke i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY