Image

Willhem väljer Summarum

Bolag Det nya bostadsbolaget Willhem har valt Incits Summarum som ekonomi- och fastighetssystem.
Publicerad den 19 Januari 2011

Ekonomi, hyror, underhåll och drift kommer att ingå redan till våren 2011. När systemet är helt driftsatt kommer Summarums webbaserade marknadssystem ingå med uthyrning inklusive köhantering samt boendetjänst där hyresgästerna har tillgång till felanmälningar, kontrakt och betalningar. Även mobila funktioner och intranät kommer att nyttjas.

För hantering av löner föll Willhems val på Hogia.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige