Image
Johannes Öberg.
Johannes Öberg. Bild: Willhem

Willhem rekryterar uthyrningschef

Bolag Willhem förstärker nu organisationen med en ny roll som uthyrningschef. Johannes Öberg har rekryterats till tjänsten och kommer närmast från en chefsroll på Peab Bostad.
Publicerad den 29 Augusti 2024

Johannes Öberg har en gedigen erfarenhet från fastighets- och bostadsutveckling. Senast kommer han från Peab Bostad där han varit chef för en avdelning som arbetat med försäljning, kund och marknad. Han har även mångårig erfarenhet som sälj- och marknadschef inom bostadsutveckling på bland annat Skanska och Bonava och har utöver det en bakgrund inom kommersiell fastighetsutveckling.

Hos Willhem kommer Johannes Öberg att leda och utveckla en ny central uthyrningsenhet som ska arbeta effektivt för att maximera uthyrningsgraden.
– Vi ser stora vinster när det gäller att bli ännu mer effektiva i vår uthyrning, där inte minst digitaliseringen öppnar upp för nya möjligheter. Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Johannes som med sin kompetens och erfarenhet kommer att bli en stor tillgång i det arbetet, kommenterar Willhems vd Mariette Hilmersson.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Anrik amerikansk bank investerar i Genova

Bolag Kliver in bland bolagets tio största ägare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige