Image
Willhem och Home Q inleder samarbete.
Willhem och Home Q inleder samarbete. Bild: iStock

Willhem och Home Q i samarbete

Bolag Willhem ansluter sig nu till marknadsplatsen Home Q för sin bostadsuthyrning. Samtliga 29 000 hyreslägenheter, förutom nyproduktionen, kommer att hyras ut via marknadsplatsen med start under april månad. Förändringen är en satsning från Willhem för att effektivisera uthyrningsprocessen.
Publicerad den 28 Februari 2024

Willhem har idag cirka 29 000 lägenheter fördelat på 13 orter och är därmed en av Sveriges största privata hyresvärdar. Samtliga lägenheter kommer att förmedlas via Home Q:s plattform från och med april, med undantag för nyproducerade lägenheter som fortsatt hyrs ut via den egna hemsidan. Bostadssökande och hyresgäster hos Willhem kommer att informeras om förändringen i god tid för att säkerställa en bra övergång.

– Vi vill självklart att våra lägenheter ska bli tillgängliga för så många som möjligt och att processen med att hitta och få en lägenhet hos oss ska vara smidig, enkel och säker. Vi ser fram emot ett fint samarbete med Home Q och att vi tillsammans ska kunna arbeta för att ge våra bostadssökande en ännu bättre upplevelse i sitt bostadsletande, säger Anna Mellqvist, IT-och digitaliseringschef hos Willhem.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige