Image

Willhem köper i Jönköping

Transaktioner Willhem köper 377 hyreslägenheter i Jönköping. Genom förvärvet växer Willhems fastighetsbestånd på orten till 842 hyreslägenheter.
Publicerad den 25 Maj 2012
Mikael Granath. Bild: Willhem. Bild: Willhem
Mikael Granath. Bild: Willhem.

De 377 lägenheterna har en sammanlagd yta om 16 432 kvadratmeter. Säljare är Lustgården Invest AB. Parterna har valt att inte kommunicera köpeskillingen och någon rådgivare har inte använts.
- Förvärvet ligger väl i linje med vår plan att växa på de orter där vi i dag finns etablerade och vi utökar också genom köpet vårt erbjudande av studentlägenheter på orten, säger Willhems vd Mikael Granath.

- Försäljningen är ett led i Lustgårdenkoncernens framtida utveckling och ger oss möjlighet och kraft att utveckla de stora projekt som koncernen har framför sig avseende byggande av hyresrätter och lokaler, kommenterar Lustgårdens vd Gunnar Järvhammar affären.
- Willhem kommer att bli en mycket bra förvaltare av de hyreslägenheter som vi nu sålt och vi önskar dem lycka till.

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige