Image

Willhem hyr ut i Malmö

Uthyrning Gymkedjan Fitness 24 Seven har tecknat ett hyreskontrakt med Willhem och öppnar i morgon ett gym på Dalaplan i Fosie, Malmö.
Publicerad den 27 Februari 2015
Annons
Image

Fitness 24 Seven hyr 1 280 kvadratmeter.

- Vi välkomnar varmt vår nya lokalhyresgäst. Att det kommer ett gym till stadsdelen ser vi som ett mycket positivt tillskott i området med tanke på den stora efterfrågan som finns på hälsa och friskvård i dag. En ökad tillgång på aktiviteter bidrar även till att stärka områdets attraktivitet, säger Terese Del Treppo, förvaltare hos Willhem i Malmö.

Gymmet i Fosie blir ett plusgym vilket innebär att det, förutom styrketräning och kondition, även erbjuds gruppträning i olika former som yoga, aerobics, spinning, indoor walking och ett Solotek.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY