Image

Willhem hyr ut i Malmö

Uthyrning Gymkedjan Fitness 24 Seven har tecknat ett hyreskontrakt med Willhem och öppnar i morgon ett gym på Dalaplan i Fosie, Malmö.
Publicerad den 27 Februari 2015

Fitness 24 Seven hyr 1 280 kvadratmeter.

- Vi välkomnar varmt vår nya lokalhyresgäst. Att det kommer ett gym till stadsdelen ser vi som ett mycket positivt tillskott i området med tanke på den stora efterfrågan som finns på hälsa och friskvård i dag. En ökad tillgång på aktiviteter bidrar även till att stärka områdets attraktivitet, säger Terese Del Treppo, förvaltare hos Willhem i Malmö.

Gymmet i Fosie blir ett plusgym vilket innebär att det, förutom styrketräning och kondition, även erbjuds gruppträning i olika former som yoga, aerobics, spinning, indoor walking och ett Solotek.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige