Image
Niki Radjenovic, fastighetschef för Willhem i Helsingborg.
Niki Radjenovic, fastighetschef för Willhem i Helsingborg. Bild: Willhem

Willhem flyttar till nya lokaler på Söder i Helsingborg

Uthyrning Willhem i Helsingborg flyttar till nya lokaler på Söder. Anledningen är, enligt Willhem, för att komma närmare sina kunder och många av fastigheterna.
Publicerad den 4 Mars 2024

De nya lokalerna ligger på Carl Krooks gata 30 i Helsingborg. Här får Willhems personal nära till en stor del av fastigheterna som finns i den södra delen av staden. Att hyresgästerna får närmare till servicekontoret är också en stor anledning till flytten.
– Det blir enklare för våra kunder att komma på besök samtidigt som många av våra medarbetare får en effektivare arbetsvardag som inte innebär några ställtider för att ta sig till våra bostadsområden. Summa summarum så kan vi ge våra kunder en mycket bättre service och det är vi väldigt glada för, säger Niki Radjenovic, fastighetschef hos Willhem i Helsingborg.

Ökad hållbarhet är ytterligare en positiv effekt. För medarbetarna blir det en mer hållbar arbetsmiljö med generösa och öppna arbetsytor. I och med närheten till fastigheterna kan personalen oftast cykla eller gå. För många blir det enklare att pendla och behövs bil finns inom kort en helt elektrisk bilpark i anslutning till kontoret.
– Som fastighetsbolag är det viktigt att finnas nära de forum som driver på utvecklingen i staden, jag tänker till exempel på det utvecklingsarbete som pågår på Söder. Så för oss är detta också ett viktigt steg i vår ambition att bli mer synliga och närvarande i staden, säger Niki Radjenovic.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige