Image

Willhem expanderar organisationen

Bolag Till följd av ett antal större köp det senaste året väljer Willhem att organisera om förvaltningsorganisationen från två till tre regioner. Verksamheten förstärks med tre regionchefer, parallellt med att etablering sker på två nya orter i västra Sverige; Skövde och Trollhättan.
Publicerad den 4 Oktober 2016
Mikael Granath. Bild: Willhem
Mikael Granath.

Willhem har tidigare under året genomfört ett antal fastighetsaffärer på ett flertal orter i Sverige. För att stödja bolagets utveckling skapas, från och med oktober, en organisation med tre jämnstora regioner – Syd, Öst och Väst – om vardera cirka 8 000 lägenheter och drygt 600 miljoner i omsättning.

Samordningen mellan regionerna leds av en fastighetsdirektör och varje region leds av en regionchef. Peter Lundstedt, tidigare fastighetsdirektör för region Syd, har utsetts till fastighetsdirektör och Susanna Thom, tidigare fastighetschef i Borås och verksamhetsutvecklare hos Willhem, övergår i ny roll som regionchef Väst med ansvar för Borås, Göteborg, Trollhättan och Lysekil. De övriga två regionchefstjänsterna är under rekrytering.

Parallellt med den nya organisationen etableras även egna områdeskontor i Skövde och Trollhättan. Rekrytering av två fastighetschefer som ska leda den dagliga verksamheten på dessa orter pågår.

– Vi har vuxit kraftigt den senaste tiden vilket gör att organisationen behöver anpassas för att säkerställa en hög nivå på ledning, förvaltning och service. Samtidigt vill vi skapa förutsättningar för ytterligare expansion. Med den nya organisationen står vi väl rustade för framtida utmaningar, säger Mikael Granath, vd på Willhem.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige