Image

Willhem etablerar egen organisation i Halmstad

Bolag I och med de nyligen genomförda fastighetsaffärerna i Halmstad tar Willhem nu steget att etablera en egen områdesorganisation på orten. Max Petersson har rekryterats som fastighetschef med ansvar för verksamheten.
Publicerad den 19 September 2014
Mikael Granath. Bild: Willhem
Mikael Granath.

Som ett led i tillväxtstrategin har Willhem under 2014 utökat fastighetsbeståndet i Halmstad genom förvärv av ett tiotal hyresfastigheter. Därmed har den volym nåtts som motiverar en långsiktig etablering lokalt, med uthyrning och förvaltning i egen regi. I november öppnar Willhem upp ett områdeskontor med egen personal som kommer att sköta fastighetsförvaltning och ge service till Willhems hyresgäster.

Som fastighetschef för verksamheten har Max Petersson rekryterats. Han kommer närmast från en tjänst som fastighetsförvaltare på Crendo fastighetsförvaltning, som tidigare skött förvaltningen av Willhems fastigheter i Halmstad.

- Vi är oerhört glada att kunna etablera oss fullt ut i Halmstad, kommenterar Mikael Granath, vd för Willhem.

- Vårt mål är nu att först och främst utveckla dialogen och servicen gentemot våra hyresgäster i Halmstad, samtidigt som vi ska säkerställa en hållbar och långsiktig förvaltning av fastigheterna.

Det nya områdeskontoret, med kundmottagning, är beläget vid Nyhems torg. Rekrytering av nya medarbetare pågår.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige