Image

Willhem emitterar obligationer för 1 050 miljoner kronor

Ekonomi/Finansiering Willhem emitterar icke säkerställda obligationer för 1 050 miljoner kronor under sitt MTN-program.
Publicerad den 5 Februari 2015

En fyraårig obligation om 190 miljoner kronor (FRN) emitterades på Stibors tremånadersränta +41 punkter och en fyraårig obligation om 860 miljoner kronor (FIX) emitterades på mid swap +41 punkter.

Handelsbanken Capital Markets och Danske Bank agerade emissionsinstitut för emissionen. Willhem AB har rating A- från Standard & Poor’s.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige