Image

Willhem emitterar företagscertifikat

Ekonomi/Finansiering Som ett komplement till bolagets övriga finansiering har Willhem genomfört en första emission under ett nyupprättat program för företagscertifikat.
Publicerad den 15 Oktober 2013
Mikael Granath. Bild: Willhem
Mikael Granath.

Willhem har genomfört en första emission under ett nyupprättat program för företagscertifikat. Syftet med certifikatprogrammet är att möjliggöra upplåning via penningmarknaden som ett alternativ till bankupplåning.

Det ger Willhem möjlighet att emittera företagscertifikat inom en ram om en miljard kronor. Medverkande emissionsinstitut är Handelsbanken Capital Markets, SEB och Danske Bank.

- Willhem har idag en stabil finansiering. Genom certifikatprogrammet tar vi ett steg ut på kapitalmarknaden och breddar bolagets finansieringskällor, säger Willhems vd Mikael Granath.

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige