Image

Willhem dubblar företagscertifikat

Ekonomi/Finansiering Som ett komplement till bolagets övriga finansiering har Willhem utökat rambeloppet för företagscertifikat till två miljarder kronor.
Publicerad den 19 Maj 2014
Mikael Granath. Bild: Willhem
Mikael Granath.

Willhem har sedan september 2013 ett företagscertifikatprogram med ett rambelopp om en miljard kronor. Från och med den 15 maj utökas rambeloppet till två miljarder kronor.

Syftet med certifikatprogrammet är att möjliggöra upplåning via penningmarknaden som ett komplement till bankupplåning. Medverkande emissionsinstitut är Handelsbanken Capital Markets, SEB och Danske Bank.

- Genom att utöka ramen för certifikatprogrammet breddar vi bolagets finansieringskällor ytterligare, säger Willhems vd Mikael Granath.

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här lägger Savills IM sitt nordiska investeringsfokus 2022

Bolag Savills IM identifierar att boende och logistik är sektorer som ska bevakas i en ny grön era för fastighetsinvesteringar 2022 i sin investerarundersökning. Bolagets Nordenchef Peter Broström berättar för Fastighetssverige om kontorssegmentets framtid, hur hållbarhetsfrågor kommer påverka investeringar och var man själva kommer lägga fokus för investeringar under kommande året.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY