Image

Willhem anställer ny fastighetschef i Stockholm

Karriär Christina Kanholt har tillträtt som ny fastighetschef för förvaltningen och utvecklingen av Willhems fastigheter i Stockholm.
Publicerad den 2 December 2013
Christina Kanholt. Bild: Willhem
Christina Kanholt.

Christina Kanholt, som tillträtt som fastighetschef för Willhem i Stockholm, har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning, framförallt som fastighetsansvarig hos flera kommunalägda bostadsföretag. De senaste två åren har hon arbetat som fastighetschef på M&P Asset Management, där hon ansvarat för deras bostadsportfölj.

Hos Willhem ansvarar Christina Kanholt nu för förvaltningen och utvecklingen av Willhems fastigheter i Stockholm. I Stockholm äger och förvaltar Willhem 2 678 hyresbostäder med ett hyresvärde om drygt 217 miljoner kronor. Fastigheterna ligger i Vallentuna, Österåker, Järfälla, Spånga-Kista, Hässelby, Blackeberg, Bromma, Västerort och Botkyrka.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här många affärer ska Serafim göra i år

Bolag Serafim gjorde två förvärv precis före årsskiftet. Fastighetssverige frågar företagets vd Rickard Jacobsson vad de planerar framöver. Här ska de växa. Vi undrar också om det kan bli aktuellt med en börsnotering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY