Image

Wihlborgs hyr ut till Malmö stad

Uthyrning Wihlborgs har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Malmö stad i kvarteret Uven mitt emot Stadshuset.
Publicerad den 26 Maj 2016
Annons
Image
Anders Jarl. Bild: Wihlborgs
Anders Jarl.

Fastigheten på cirka 7 500 kvadratmeter kommer att moderniseras och anpassas till hyresgästens verksamhet och beräknas stå färdig för inflyttning i januari 2017.

Det är bland andra Förskoleförvaltningen och Näringslivskontoret som flyttar in efter det att Länsförsäkringar till sommaren flyttar till fastigheten Gängtappen i Dockan. Näringslivskontoret, som sitter i byggnaden i dag, kommer under renoveringen att flytta till en av Wihlborgs fastigheter på Norra Vallgatan.

– Den här flyttkarusellen visar prov på Wihlborgs styrka att som stor lokal och flexibel fastighetsägare kunna erbjuda olika lösningar för våra hyresgäster som behöver göra anpassningar av sin verksamhet, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige