Image

Wihlborgs hyr ut i Malmö

Uthyrning Wihlborgs har tecknat hyresavtal med kommunikationsbyrån Few som flyttar in på 900 kvadratmeter i fastigheten Gängtappen i Dockan.
Publicerad den 4 Oktober 2016
Fastigheten Gängtappen i Dockan. Bild: Wihlborgs
Fastigheten Gängtappen i Dockan.

Gängtappen byggdes 1958 som huvudkontor för Kockumsvarven och fram tills Saab Kockums flyttade ut sommaren 2015 var byggnaden stängd för allmänheten. Fastigheten har nu totalrenoverats och i somras flyttade Länsförsäkringar Skåne in på de översta sex våningarna. I januari flyttar Few från sina nuvarande lokaler på Media Evolution City till Gängtappen.

- Från att vi som första hyresgäst skrev på kontraktet i Media Evolution City 2011, har vårt företag växt i flera omgångar. Nu är vi över 60 personer i våra bolag och det blir ett naturligt steg att flytta vidare. Nya krafter kommer att fylla MEC, som är en spännande hub för regionens innovation, samtidigt som vi kan säkerställa fortsatt tillväxt i en av Malmös mest ikoniska byggnader, säger Carl Magnus Cronholm, vd för Few.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige