Image
Hermes 10 i Helsingborg.
Hermes 10 i Helsingborg. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs hyr ut 2 000 kvadratmeter i centrala Helsingborg

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med en ny hyresgäst om 2 000 kvadratmeter i Hermes 10 i centrala Helsingborg. Samtidigt fortsätter arbetat med att utveckla fastigheten och ge den en tydligare identitet.
Publicerad den 8 Februari 2021

Den nya hyresgästen, som är en aktör inom finanssektorn, flyttar in i oktober. Bland övriga hyresgäster i Hermes 10 finns Campus Helsingborg, Ikea, Helsingborgs Stad, CapGemini och WSP. Här finns också Mindpark, en coworking-verksamhet med cirka 75 företag och entreprenörer, konferens- och mötesrum i olika storlekar, eventytor, café samt inkubator- och acceleratorverksamhet.

Wihlborgs förvärvade Hermes 10 med totalt 51 000 kvadratmeter i april 2019 och nu pågår ett utvecklingsarbete som ska ge fastigheten en tydligare identitet.
- Helsingborg har profilerat sig som en hubb för e-handel, men näringslivet är mångfacetterat och här finns också framgångsrika konsultbolag, techbolag och aktörer inom exempelvis bank och finans som uppskattar tillgången till kompetens och Helsingborgs attraktivitet som stad. Därför fortsätter vi utveckla moderna kontor som kan hjälpa företag att skapa kreativa och inspirerande arbetsplatser för sina medarbetare. Både kvarteret Hermes och vårt nya kontorsprojekt Prisma har ett fantastiskt läge nära hav och city med de bästa pendlingsmöjligheterna tack vare läget vid Helsingborg C, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige