Image

Wetterblad lämnar Akademiska Hus

Bolag Han anställdes som regiondirektör för Akademiska Hus i Stockholm 2008 – nu lämnar Sten Wetterblad bolaget.
Publicerad den 26 Oktober 2016
Sten Wetterblad. Bild: Peter Jonsson
Sten Wetterblad.

I samband med Akademiska Hus niomånadersrapport, där resultatet före skatt uppgick till 4,7 miljarder kronor, meddelade Sten Wetterblad att han efter åtta år lämnar posten som regiondirektör i Stockholm.

– Att med Akademiska Hus fantastiska fastighetsbestånd och hyresgästers spännande verksamheter som grund fått vara med och utveckla både kunskapssverige och universitetshuvudstaden Stockholm har för mig varit en mycket stor förmån och något jag verkligen brinner för. Inte minst att fått vara delaktig i uppförandena av Nya Kungliga Musikhögskolan, Aula Medica, Nya Arkitektur och den pågående Biomedicumprojektet, säger Sten Wetterblad i ett uttalande till Fastighetsaktien.

Wetterblad avgår vid årsskiftet, något nytt uppdrag är ännu inte klart.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige