Image

Westerlinds flyttar sitt huvudkontor

Uthyrning Efter att ha köpt Diös bestånd i Härnösand väljer Westerlinds nu att flytta sitt huvudkontor.
Publicerad den 13 Juli 2016
Emil Westerlind. Bild: Westerlind Fastigheter
Emil Westerlind.

I februari tog Westerlinds över fastigheterna som en gång inrymde Tobaksbolaget i Härnösand. Flytten innebär att personalen på Westerlinds gör gemensam sak med personalen från Diös gamla Härnösandskontor och flyttar till Tobaks.

– Att samla hela organisationen under ett och samma tak är ett naturligt steg att ta i det här läget, säger Emil Westerlind, vd för Westerlind Fastigheter.

Under namnet Tobaks påbörjades genast utvecklingen av fastigheten som rymmer 24 000 kvadratmeter.

– Vår vision är att Tobaks ska gå från nedlagt monopol till en levande metropol, där Härnösandsföretag verkar, utvecklas och trivs. Att placera vårt eget huvudkontor på Tobaks är i allra högsta grad ett strategiskt beslut, fortsätter Emil Westerlind.

– Vi har ett flertal spännande processer igång. Det gäller allt från konkreta förhandlingar med potentiella hyresgäster till nya koncept som kommer lanseras inom kort, säger Björn Höglund, projektledare för Tobaks.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige