Image

Westerlind rekryterar från Amasten

Karriär Olof Pergament har utsetts till vice vd och fastighetschef på Westerlind Fastigheter. Han kommer senast från Amasten där han var förvaltningschef.
Publicerad den 14 December 2017
Olof Pergament. Bild: Westerlind Fastigheter
Olof Pergament.

– Att kunna knyta en person med Olofs bakgrund och erfarenhet till bolaget har varit viktigt för oss för att kunna ta nästa steg. Med Olof i ledningen är vi bättre rustade att fortsätta utveckla bolaget och förstärka vår position som aktiv aktör på marknaden, säger Emil Westerlind, vd, Westerlinds.

– Westerlinds befinner sig i en mycket intressant fas. På kort tid ha man vuxit och visat att man inte tvekar att gå från ord till handling. Kombinationen familjeföretag, lokalt starkt varumärke, projektdriven organisation samt en entreprenörsdriven företagskultur gör att jag ser fram emot att få bidra till den fortsatta utvecklingen. Mitt fokus kommer ligga såväl på en starkare förvaltning som pågående utvecklingsprojekt, säger Olof Pergament.

Olof Pergament börjar sin nya tjänst den 1 januari.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY