Image
Waynes Coffe etablerar sig på Bromma sjukhus.
Waynes Coffe etablerar sig på Bromma sjukhus.

Waynes Coffee etablerar sig på Bromma Sjukhus

Uthyrning Fastighetsbolaget Vectura har nyligen tecknat avtal med kafékedjan Waynes Coffee på Bromma Sjukhus. Kaféet kommer vara beläget på sjukhusets entréplan och beräknas öppna första kvartalet 2023. Vecturas vision för Bromma Sjukhus är att skapa ett vitaliserat vård- och omsorgshus där servicen i huset ska bidra till en trivsam och inbjudande miljö för såväl besökare på sjukhuset, som boende i närområdet.
Publicerad den 13 September 2022

Vectura, som äger Bromma Sjukhus har nu tecknat hyresavtal med Waynes Coffee. Waynes Coffee är Sveriges första kafékedja som grundades redan 1994 och erbjuder ett brett utbud av kaffe, fika och lunch. På Bromma Sjukhus kommer Waynes Coffee etablera ett 200 kvadratmeter stort kafé vid huvudentrén på Follingbogatan 32. Kaféet kommer vara öppet under sjukhusets öppettider för att erbjuda såväl arbetande, patienter och besökare på sjukhuset en fika eller lunch av bästa kvalité.

På Waynes Coffee möts man av en fräsch och dynamisk miljö där smak och råvara står i fokus. Materialvalen genomsyras av hållbarhet och representerar en energifylld och tillgänglig mötesplats. Detta går också helt i linje med Vecturas vision om det nya Bromma Sjukhus.

– Det är väldigt roligt att Waynes Coffee etablerar sig på Bromma Sjukhus! Nu tar vi ytterligare ett kliv i rätt riktning för att uppnå visionen om ett vitaliserat vård- och omsorgshus där byggnaden förvandlas från en sluten vårdbyggnad till en plats för naturliga möten. Jag ser verkligen fram emot att besöka sjukhuset och i entrén mötas av doften av kaffe och bullar, säger Karolina Mikkonen, affärsutvecklare på Vectura Fastigheter.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna vårt nya kafé i Bromma Sjukhus, läget är minst sagt spännande med allt som händer i området. Vi brinner för det levande mötet och att servera ett riktigt gott kaffe – den moderna fika-upplevelsen, säger Fredrik Holmstedt, vd på Waynes Coffee.

Waynes Coffee på Bromma Sjukhus är nu under produktion och kommer stå färdigt för öppning under början av våren 2023. Resterande ytor på sjukhuset som är under produktion förväntas vara färdiga under Q3 2023.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige