Image
Waynes Coffe etablerar sig på Bromma sjukhus.
Waynes Coffe etablerar sig på Bromma sjukhus.

Waynes Coffee etablerar sig på Bromma Sjukhus

Uthyrning Fastighetsbolaget Vectura har nyligen tecknat avtal med kafékedjan Waynes Coffee på Bromma Sjukhus. Kaféet kommer vara beläget på sjukhusets entréplan och beräknas öppna första kvartalet 2023. Vecturas vision för Bromma Sjukhus är att skapa ett vitaliserat vård- och omsorgshus där servicen i huset ska bidra till en trivsam och inbjudande miljö för såväl besökare på sjukhuset, som boende i närområdet.
Publicerad den 13 September 2022

Vectura, som äger Bromma Sjukhus har nu tecknat hyresavtal med Waynes Coffee. Waynes Coffee är Sveriges första kafékedja som grundades redan 1994 och erbjuder ett brett utbud av kaffe, fika och lunch. På Bromma Sjukhus kommer Waynes Coffee etablera ett 200 kvadratmeter stort kafé vid huvudentrén på Follingbogatan 32. Kaféet kommer vara öppet under sjukhusets öppettider för att erbjuda såväl arbetande, patienter och besökare på sjukhuset en fika eller lunch av bästa kvalité.

På Waynes Coffee möts man av en fräsch och dynamisk miljö där smak och råvara står i fokus. Materialvalen genomsyras av hållbarhet och representerar en energifylld och tillgänglig mötesplats. Detta går också helt i linje med Vecturas vision om det nya Bromma Sjukhus.

– Det är väldigt roligt att Waynes Coffee etablerar sig på Bromma Sjukhus! Nu tar vi ytterligare ett kliv i rätt riktning för att uppnå visionen om ett vitaliserat vård- och omsorgshus där byggnaden förvandlas från en sluten vårdbyggnad till en plats för naturliga möten. Jag ser verkligen fram emot att besöka sjukhuset och i entrén mötas av doften av kaffe och bullar, säger Karolina Mikkonen, affärsutvecklare på Vectura Fastigheter.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna vårt nya kafé i Bromma Sjukhus, läget är minst sagt spännande med allt som händer i området. Vi brinner för det levande mötet och att servera ett riktigt gott kaffe – den moderna fika-upplevelsen, säger Fredrik Holmstedt, vd på Waynes Coffee.

Waynes Coffee på Bromma Sjukhus är nu under produktion och kommer stå färdigt för öppning under början av våren 2023. Resterande ytor på sjukhuset som är under produktion förväntas vara färdiga under Q3 2023.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige