Image
Wästbyggs vd Jörgen Andersson.
Wästbyggs vd Jörgen Andersson. Bild: Wästbygg.

Wästbygg upp sex procent i öppningen

Bolag Wästbyggaktien började handlas på tisdagsmorgonen. Efter en kvart handlades den på 102 kronor, sex procent över teckningskursen på 96 kronor.
Publicerad den 13 Oktober 2020

Erbjudandet övertecknades flera gånger och bolaget tillförs cirka 13 000 nya aktieägare.

Jörgen Andersson, vd och delägare i Wästbygg:
– Vi är oerhört stolta och tacksamma för det stora intresse som har visats för Wästbygg Gruppen i samband med noteringsprocessen. Det starka intresset vittnar om en tilltro till vår strategi och den potential som finns framöver. Med ytterligare kapital står vi starka och redo att fortsätta vår utveckling med ökat fokus på projektutveckling och ett helhetserbjudande inom samhällsfastigheter. Vi ser fram emot vår fortsatta utveckling och värdeskapande i en publik miljö tillsammans med våra cirka 13 000 nya aktieägare.

Cecilia Marlow, styrelseordförande i Wästbygg:
– Vi gläds över det stora intresse vi mött från såväl allmänhet som institutioner för att teckna aktier i Wästbygg Gruppen. Börsnoteringen kompletterar vår redan starka ägarbas och skapar goda förutsättningar för fortsatt utveckling. Med fokus på lönsam tillväxt i kombination med höga ambitioner inom hållbarhet utgör Wästbygg Gruppen ett intressant tillskott på den publika marknaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige