Image
Johannes Hellsing.
Johannes Hellsing. Bild: Wästbygg

Wästbygg rekryterar från Stena

Bolag Johannes Hellsing anställs som ny arbetschef på Wästbygg.
Publicerad den 29 April 2020

Johannes Hellsing har tillträtt som arbetschef på Wästbygg region Väst. Han kommer närmast från en tjänst som projektchef på Stena Fastigheter, men har också bland annat ett förflutet på Västfastigheter som huvudprojektledare. I sina tidigare roller har han arbetat med det mesta inom bygg – bostäder, samhällsfastigheter handel och andra kommersiella fastigheter.
– Johannes kommer primärt att ansvara för Wästbyggs bearbetning av den kommersiella marknaden i Göteborgsregionen. Av tradition har vi varit starkare på bostadssidan i Göteborg, men nu är det dags att hitta en bättre balans med fler kommersiella uppdrag. Med Johannes får vi en duktig relationsbyggare och en erfaren ledare till vår organisation och jag ser fram emot vårt samarbete, säger Susanne Liljedahl, vd på Wästbygg.
– Sakta men säkert börjar jag lära känna Wästbygg och mina nya kollegor även om det tar lite längre tid i dessa tider när många arbetar hemifrån. Trots det märker jag tydligt att det finns en god laganda här på Wästbygg i kombination med ett starkt kundfokus, två viktiga frågor för mig. Dessutom känns det intressant att vara tillbaka i entreprenadbranschen igen, där jag en gång började som snickare, säger Johannes Hellsing.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige