Image

Wästbygg rekryterar från Serneke

Karriär Nästa vecka börjar Anders Runberg som ny regionchef för Stockholm på Wästbygg.
Publicerad den 17 November 2016
Anders Runberg. Bild: Wästbygg
Anders Runberg.

Anders Runberg har lång erfarenhet inom byggbranschen och kommer närmast från en regionchefstjänst på Serneke. Han har tidigare bland annat varit arbetschef på Värmdö Bygg och är ledamot vid yrkeshögskolan Nackademin.

– Vi är glada över att Anders vill börja arbeta hos oss. Han har rätt kompetens och bakgrund för jobbet liksom de personliga egenskaper som krävs för att Wästbygg ska kunna fortsätta att växa i Stockholm, säger Jörgen Andersson, koncernchef på Wästbygg Gruppen.

– Jag ser verkligen fram emot min nya tjänst och den utmaning som den innebär. Wästbygg har satt upp tydliga mål för vad man vill åstadkomma inom region Stockholm på både kort och lång sikt och jag ser goda möjligheter för företaget att stärka sin position på marknaden ytterligare, säger Anders Runberg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige