Image

Wästbygg får bygguppdrag av NREP

Bygg/Arkitektur Wästbygg har tecknat avtal med NREP om att uppföra en fastighet med en Coopbutik och en tennishall i Tumba.
Publicerad den 1 December 2017

I entréplanet byggs en Coopbutik på 3 700 kvadratmeter samt lastnings- och lossningskajer. Det övre våningsplanet kommer att innehålla en tennishall på 4 200 kvadratmeter som ska disponeras av Tumba tennisklubb. Ytterligare yta för en mindre butikslokal finns på entréplanet. Ordervärdet är 125 miljoner kronor och Coopbutiken ska öppna lagom till påsk 2019.

– Vi har helt nyligen avslutat byggandet av en Coopbutik i Kungsängen med NREP som beställare, och tackar för det fortsatta förtroendet. Våra båda organisationer känner varandra väl nu, vilket ger goda förutsättningar för ett lyckat projekt för alla inblandade parter, säger Kenneth Samuelsson, arbetschef på Wästbygg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige