Image

Wästbygg får bygguppdrag av NREP

Bygg/Arkitektur Wästbygg har tecknat avtal med NREP om att uppföra en fastighet med en Coopbutik och en tennishall i Tumba.
Publicerad den 1 December 2017

I entréplanet byggs en Coopbutik på 3 700 kvadratmeter samt lastnings- och lossningskajer. Det övre våningsplanet kommer att innehålla en tennishall på 4 200 kvadratmeter som ska disponeras av Tumba tennisklubb. Ytterligare yta för en mindre butikslokal finns på entréplanet. Ordervärdet är 125 miljoner kronor och Coopbutiken ska öppna lagom till påsk 2019.

– Vi har helt nyligen avslutat byggandet av en Coopbutik i Kungsängen med NREP som beställare, och tackar för det fortsatta förtroendet. Våra båda organisationer känner varandra väl nu, vilket ger goda förutsättningar för ett lyckat projekt för alla inblandade parter, säger Kenneth Samuelsson, arbetschef på Wästbygg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Göteborg växer mest i hela Sverige: "Bostäderna är den svaga länken"

Bostäder Igår, tisdag, publicerade SCB nya siffror för deras prognos för hur mycket städerna kommer växa i befolkningsmängd de kommande åren. I topp ligger Göteborg, som kommer växa med över 16 000 invånare. För huvudstaden är den siffran bara 10 000. Men att vara den staden som ska växa mest ställer också större krav på kommunen. Det menar Christina Heikel som är stadsutvecklingsansvarig på Västsvenska Handelskammaren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige