Image
Warner Bros nya lokaler i Gamlestaden i Göteborg.
Warner Bros nya lokaler i Gamlestaden i Göteborg. Bild: Svenska Hus

Warner Bros flyttar till nya lokaler hos Svenska Hus

Uthyrning Svenska Hus har specialanpassat fastigheten för Warner Bros på Marieholmsgatan 42 i Göteborg och nu i juli flyttade Warner Bros sin Tv-produktion och in till de nära 3 000 kvadratmeter stora lokaler som Svenska Hus skapat genom att bygga om sin fastighet.
Publicerad den 15 Augusti 2023

Warner Bros Sverige är ett av landets största produktionsbolag och producerar program som "Bingolotto", "Postkodmiljonären", "Lotta på Liseberg", "Bachelor", "Jills Veranda" och en rad andra produktioner.
– Flytten har gått över förväntan och vi är mycket nöjda med våra lokaler. Hela processen med Svenska Hus har fungerat väldigt väl och nu ser vi verkligen fram emot vår premiär av programmet Bingolotto den 27 augusti, säger Johan Morén på Warner Bros. International Television Production Sverige.

Projektet har utvecklats och förvaltas av Svenska Hus där systerbolagen MVB varit byggentreprenör, Wangeskog maskinuthyrare och ANLAB markentreprenör.

Henrik Sjölin, utvecklingsansvarig på Svenska Hus i Göteborg välkomnar hyresgästen.
– Allt har gått bra och enligt plan. Det känns riktigt bra att projektet är färdigställt. Vi har haft ett mycket fint samarbete under hela perioden. Det är väldigt roligt att nu se det färdiga resultatet när Warner Bros är inflyttade och att kunna välkomna bolaget till sina nya lokaler. Vi hoppas produktionsbolaget kommer att trivas hos oss under en lång tid framöver, säger han.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige