Image

Wallmark tillbaka på NAI Svefa

Karriär Joachim Wallmark återvänder till NAI Svefa efter fyra år hos CBRE.
Publicerad den 16 Mars 2016
Joachim Wallmark. Bild: NAI Svefa
Joachim Wallmark.

Joachim Walllmark tillträder den 1 april en skräddarsydd kombinerad roll inom analys och rättseko-nomisk fastighetsvärdering.

Wallmark har de senaste fem åren arbetat för CBRE. Dessförinnan arbetade han med värdering för NAI Svefa i cirka 20 år.

- Joachim var med och startade Svefa och det är väldigt roligt att han kommer tillbaka till oss. Han är en av Västsveriges mest namnkunniga fastighetsanalytiker och rådgivare. Med Joachim stärker NAI Svefa sin position inom strategisk analys och som nummer 1 inom rättsekonomisk fastighetsvärdering, säger NAI Svefas analyschef Åsa Henninge.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige