Image

Wallenstam hyr ut i Göteborg

Uthyrning Colliers uthyrningsteam har förmedlat en butikslokal till Vivobarefoot i Wallenstams fastighet på Engelbrektsgatan i Göteborg.
Publicerad den 13 Juni 2016
Annons
Image
Vivobarefoot. Bild: Wallenstam
Vivobarefoot.

Butikslokalen ligger på Engelbrektsgatan, ett stenkast från Kungsportsavenyn och är cirka 50 kvadratmeter stor.

Rozana Yevno Eriksson, uthyrningsansvarig på Colliers i Göteborg säger:
– Det har varit en tuff och rolig utmaning att hitta en central butikslokal för Vivobarefoot. Det känns roligt att vi lyckades hitta en lagom stor lokal i ett attraktivt läge och nu återstår att se om Göteborgarna hoppar på barfotatrenden.

Roger Jensen, vd på Vivobarefoot säger:
– Vivobarefoot säljer skor som ger foten total frihet och låter foten vara aktiv när vi står, går, springer och hoppar. Vivobarefoot gör skor för både barn och vuxna och för alla tillfällen från vardagskor till träning. Nu ser vi fram emot att visa vårt koncept i Göteborg i våra nya fina lokaler.

Vivobarefoot designas i London och görs med en patenteras sula som ger skon dess unika funktion. Tillverkningen av skorna grundas på gammal visdom och modern teknologi. Den revolutionerande back-to-basic designen baseras på den enkla principen att vara barfota är det mest hälsosamma för dig och dina fötter. Vivobarefoot är en kedja med butiker i hela Europa.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY