Image

Waidelich till byggbolags styrelse

Karriär Tommy Waidelich, Socialdemokraternas förre ekonomisk-politiska talesperson, har valts in i styrelsen för det Stockholmsbaserade byggföretaget Zengun.
Publicerad den 20 December 2013
Tommy Waidelich. Bild: Zengun
Tommy Waidelich.

- Jag har som länspolitiker de senaste 25 åren varit inblandad i många politiska beslut rörande infrastruktur och stadsutveckling i Stockholmsregionen. Det känns spännande att nu få utveckla mitt intresse för dessa frågor genom arbetet i Zengun AB:s styrelse, säger Tommy Waidelich.

Zengun är ett Stockholmsbaserat entreprenadföretag som startade 2009. Bland Zenguns större projekt kan nämnas omvandlingen av Hornstull och de nyligen uppstartade projekten åt Vasakronan vid Kista Terrass, nyproduktion om totalt mer än 50 000 kvadratmeter. I pipeline finns också en satsning på egenutveckling av fastigheter.

- Detta är ett steg att bredda styrelsens kompetens. Zengun AB siktar på att presentera fler nya styrelserekryteringar den närmaste tiden. Vår vision är att utveckla företaget i alla led så att vi kan fortsätta att växa och bli en betydande aktör på Stockholmsmarknaden. Vi strävar efter att bli en drivande kraft av utvecklingen av vår bransch. Då krävs det också nya kompetenser i styrelsen utöver det breda entreprenad- och fastighetsutvecklingsknow-how som vi har där idag, säger Ulf Jonsson, vd och huvudägare i Zengun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige