Image
Jakobsbergsgatan.
Jakobsbergsgatan. Bild: AMF Fastigheter

Volvo Car Mobility hyr 2 000 kvadratmeter i Mood

Uthyrning Volvo Car Mobility har under en intensiv höst lanserat M i Stockholm; en ny tjänst för smart bildelning riktad till privatpersoner och företag. Nu fortsätter man sin expansion genom att flyttar in på 2 000 kvadratmeter hos AMF Fastigheter i fastigheten Oxen Större 21.
Publicerad den 19 December 2019
Annons
Image

I september lanserades M; Volvo Car Mobilitys nya tjänst för smart bildelning som ska möta behoven från en urban, snabbrörlig och uppkopplad livsstil. Målet är att erbjuda ett smartare, mer flexibelt och hållbart alternativ till privat bilägande. Nu flyttar de 150 medarbetarna in på cirka 2 000 kvadratmeter på Jakobsbergsgatan, mitt i Mood District.

Volvo Car Mobilitys målsättning är erbjuda en tjänst som på allvar utmanar det privata bilägandet i städer. Tidigare fanns kontoret hos Epicenter, också en del av Mood District.
– Vi har vuxit kraftigt på kort tid och är i en spännande fas i vår utveckling. Efter lanseringen av M i Stockholm och Uppsala möter vi nu kunderna i verkligheten och får nya insikter varje dag om hur faktiskt använder tjänsten. För att utvecklas och fortsätta utrullningen till fler städer behöver vi en ny, större arbetsplats att växa i. Därför känns inspirerande att ha flyttat in i de nya lokalerna i Mood District som erbjuder all tänkbar service och höga tillgänglighet som vi var ute efter, säger Bodil Eriksson, vd för Volvo Car Mobility.
– Vi är jätteglada att Volvo Car Mobility väljer att stanna i Mood District. De är ett innovativt och spännande bolag som vill driva en positiv förändring av livet i stan genom att ge mer plats till människor och mindre till bilar. Vi välkomnar dem varmt till Mood Districts blandning av arbetsplatser, mötesplatser och shopping, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för Mood.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hallengren om konkurserna i beståndet och förvärvsplanerna

Bolag Wihlborgs levererar ett stabilt resultat under rådande omständigheter och balansräkningen är fortsatt stark. Företagets vd Ulrika Hallengren berättar för Fastighetssverige hur de upplever corona i sin vardag, hur det ser ut med konkurser bland hyresgästerna och vilka förvärv de gärna gör.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY