Image
Jakobsbergsgatan.
Jakobsbergsgatan. Bild: AMF Fastigheter

Volvo Car Mobility hyr 2 000 kvadratmeter i Mood

Uthyrning Volvo Car Mobility har under en intensiv höst lanserat M i Stockholm; en ny tjänst för smart bildelning riktad till privatpersoner och företag. Nu fortsätter man sin expansion genom att flyttar in på 2 000 kvadratmeter hos AMF Fastigheter i fastigheten Oxen Större 21.
Publicerad den 19 December 2019

I september lanserades M; Volvo Car Mobilitys nya tjänst för smart bildelning som ska möta behoven från en urban, snabbrörlig och uppkopplad livsstil. Målet är att erbjuda ett smartare, mer flexibelt och hållbart alternativ till privat bilägande. Nu flyttar de 150 medarbetarna in på cirka 2 000 kvadratmeter på Jakobsbergsgatan, mitt i Mood District.

Volvo Car Mobilitys målsättning är erbjuda en tjänst som på allvar utmanar det privata bilägandet i städer. Tidigare fanns kontoret hos Epicenter, också en del av Mood District.
– Vi har vuxit kraftigt på kort tid och är i en spännande fas i vår utveckling. Efter lanseringen av M i Stockholm och Uppsala möter vi nu kunderna i verkligheten och får nya insikter varje dag om hur faktiskt använder tjänsten. För att utvecklas och fortsätta utrullningen till fler städer behöver vi en ny, större arbetsplats att växa i. Därför känns inspirerande att ha flyttat in i de nya lokalerna i Mood District som erbjuder all tänkbar service och höga tillgänglighet som vi var ute efter, säger Bodil Eriksson, vd för Volvo Car Mobility.
– Vi är jätteglada att Volvo Car Mobility väljer att stanna i Mood District. De är ett innovativt och spännande bolag som vill driva en positiv förändring av livet i stan genom att ge mer plats till människor och mindre till bilar. Vi välkomnar dem varmt till Mood Districts blandning av arbetsplatser, mötesplatser och shopping, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för Mood.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige