Image
Ursvik Entré.
Ursvik Entré. Bild: Catarina Harling

Visma hyr 2 000 kvadratmeter i Ursvik Entré

Uthyrning Ursvik Entré i Rissne, Sundbyberg, inleder året med ytterligare ett nytt samarbete. Hyresavtal för cirka 2 000 kvadratmeter har nu tecknats med Visma Esscom, ett bolag inom Visma-koncernen med cirka 150 medarbetare. Visma Esscom är verksamt inom avancerad drift, service och logistik för IT-lösningar. Inflyttning sker hösten 2021 och avtalet löper i sju år.
Publicerad den 18 Januari 2021
Annons
Image

Den kvalitativa och tidlösa arkitekturen i Ursvik Entré möjliggör att på ett hållbart vis skapa moderna, flexibla och trivsamma arbetsplatser med bred närservice i huset. I november 2020 tecknades hyresavtal med Sida avseende totalt 11 500 kvadratmeter vilket gör att cirka 60 procent av ytorna i Ursvik Entré sedan tidigare är uthyrda till långsiktiga och samhällsviktiga kunder och servicefunktioner.

Nästa fas i utvecklingen är inledd och ett väletablerat och växande teknikföretag som Visma Esscom är ett starkt bidrag till företagssegmentet i Ursvik Entré.
– Vi är mycket glada att etablera vårt nya kontor för Visma Esscom i Ursvik Entré. Fastighetens strategiska läge, funktionella lokaler och goda kommunikationer passar vår framtida verksamhet mycket väl, säger Fabian Mogren, vd på Visma Esscom.
– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Visma. De verkar i en växande bransch och står för ett nytt och intressant inslag i Ursvik Entré. Etableringen är helt i linje med Ursvik Entrés mål att vara en dynamisk plats där fler människor, företag och organisationer kan utvecklas och växa, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY