Image

Vincero köper 14 fastigheter

Transaktioner Vincero Fastigheter köper 14 fastigheter belägna i centrala Uppsala, Aspudden och Täby Kyrkby. Fastigheterna omfattar totalt 32 000 kvadratmeter fördelat på kontor, lager, studentbostäder och gym.
Publicerad den 10 Mars 2017
Vicero köper i Uppsala och Stockholm. Bild: Property Partner
Vicero köper i Uppsala och Stockholm.

Förvärven genomfördes som bolagsaffärer och det underliggande fastighetsvärdet uppgår till sammanlagt 360 miljoner kronor.

Med de större hyresgästerna Stockholm Stad, Perten Instruments, Lernia och ytterligare cirka 20 hyresgäster är fastigheterna i stort sett fullt uthyrda. Vincero ämnar fortsätta hyra ut och förvalta fastigheterna med befintlig verksamhetsinriktning.

– Det är med glädje vi nu kan addera ett antal fina fastigheter med starka hyresgäster i mycket attraktiva lägen i Stockholm och Uppsala, säger Robin Rutili, vd för Vincero.

Property Partner har fått i uppdrag att ansvara för hyresadministration och teknisk förvaltning av Vinceros fastigheter.

– Vi är mycket glada över att få detta uppdrag. Vincero är ett expansivt bolag och vi ser goda möjligheter att utveckla samarbetet ytterligare i takt med att deras portfölj växer, säger Marcus Gärdebrandt, vd för Property Partner.

– Property Partner är ett bra val för Vincero då våra behov av en flexibel förvaltning på flera orter kommer öka stadigt över de nästkommande åren. Vi har fått en väldigt positiv start, säger Robin Rutili.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det blir Castellums fokus under nye vd:n

Bolag Efter Rutger Arnhults avsked har branschens mest uppmärksammade vd-stol nu fyllts sedan Joacim Sjöberg utsetts till vd för Castellum på permanent basis. För Fastighetssverige ger Joacim Sjöberg sin syn på nya rollen, perioden som tf vd, styrkan i att ha suttit i styrelsen för bolag och hur han ser på Castellums position nu och inför framtiden och vilka fastigheter bolaget kommer fokusera på framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige