Image

Victoria Park satsar på fotboll i Zlatan-land

Bolag Fastighetsbolaget Victoria Park fortsätter sin satsning på de boende i området Herrgården i Rosengård. I samarbete med fotbollsklubben FC Rosengård arrangerar Victoria Park fotbollsskola för 100 barn under en vecka i augusti på Rosengårds IP.
Publicerad den 8 April 2016

Victoria Park vill öka möjligheten att fler från området ska kunna vara med. Därför bjuder Victoria Park på hela avgiften till 30 barn med föräldrar som bor i bolagets fastigheter på Herrgården och nästintill halverar priset för övriga.

– Jag är väldigt glad över att kunna erbjuda barnen i Rosengård den här fantastiska upplevelsen. Det är ett led i vårt långsiktiga arbete att skapa trivsel för alla våra hyresgäster på Herrgården, säger Peter Strand, vd för Victoria Park AB.

– Rosengård är och förblir navet i vår verksamhet, fortsätter Klas Tjebbes, klubbdirektör på FC Rosengård. Vi ser oss lika mycket som samhällsbyggare som fotbollsklubb. Victoria Park Summercamp är ett riktigt bra exempel på hur vi vill jobba.

Victoria Park Summercamp är till för alla fotbollsintresserade barn mellan sex och tolv år. Varje dag mellan kl. 10 och 15 bjuds på grundläggande fotbollsutbildning av FC Rosengårds erfarna ledare. Det blir både fotboll, teori och lek. Dessutom kan man vänta sig att få se några av klubbens stjärnspelare som gästtränare. Summercamp börjar den 1/8 och slutar den 4/8 med en stor gemensam avslutning för föräldrar och barn.

– Vårt socialt hållbara förvaltningsarbete utgör en central del i vårt långsiktiga arbete med att utveckla attraktiva bostadsområden. Samarbetet med FC Rosengård är ett av många exempel på vårt sociala engagemang på de orter vi är verksamma, säger Peter Strand, vd för Victoria Park AB.

Victoria Park Summercamp lanseras fredagen den 8 april kl. 16.00 med ett event på Herrgården. Hit kommer bland annat stjärnspelare från FC Rosengårds framgångsrika herr- och damlag för att berätta mer om fotbollsskolan. Möjlighet ges också till autografer och att spela lite med stjärnorna.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 40 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stenhus vd: "Gäller att ligga på och inte slappna av"

Bolag Stenhus vd, Elias Georgiadis, kommenterar bolagets bokslutskommuniké för Fastighetssverige: – Grunderna i bolaget har varit samma sedan starten: bra fastigheter med starka hyresgäster och hög avkastning.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige