Image

Vice vd från GE blir ny värderingschef

Karriär Patrik Löfvenberg, senast vice vd och finanschef på GE Capital Real Estate, blir ny värderingschef på ett av de stora konsulthusen.
Publicerad den 13 April 2015
Patrik Löfvenberg. Bild: JLL
Patrik Löfvenberg.

Patrik Löfvenberg, senast vice vd och finanschef på GE Capital Real Estate, blir ny värderingschef på JLL.

Patrik Löfvenberg har 17 år inom GE-koncernen bakom sig. Senast var han en vice vd och finanschef på GE Capital Real Estate, och har tidigare bland annat innehaft rollen som risk- och värderingschef på samma bolag.

- Vi är oerhört glada att knyta Patrik till oss, som med sin bakgrund och erfarenhet passar väl in att ansvara för att växa vår verksamhet inom värdering. Vi rullar nu ut vår tidigare annonserade satsning inom värdering och det är vår tro och förhoppning att marknaden uppskattar att JLL med sitt starka varumärke och renommé och med ett starkt kunderbjudande inom kvalificerad fastighetsrådgivning, nu även erbjuder ett kunnigt och erfaret team inom värdering, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

Patrik Löfvenberg tillträder befattningen som värderingschef idag och värderingsteamet kommer inom kort att bestå av cirka tio personer. Patrik Löfvenberg kommer att ingå i ledningsgruppen för JLL Sverige.

Åsa Linder var tidigare analyschef på JLL. Sedan hon lämnade JLL har bolaget valt att dela upp ansvarsområdena i en analys- och en värderingsdel. Norbert Adamek ansvarar nu för analysdelen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY