Image

Veidekke och Solna stad i samverkan

Bygg/Arkitektur Veidekke sluter ramavtal med Solna stad om avrop som projekteras i två faser.
Publicerad den 17 Oktober 2016

Gemensamt för samtliga avrop är att de kommer att göras med iakttagande av en fasindelning med projektering (förstudie och framtagande av systemhandlingar – fas 1) å ena sidan och detaljprojektering och utförande (fas 2) å den andra sidan som beskrivs i detta ramavtal. Ramavtalet gäller 2 år med möjlighet till förlängning om 2 år (1+1 år).

– Vi är mycket stolta över att ha vunnit ramavtalet och blivit först i rangordning om tre entreprenörer. Veidekke har gjort en långsiktig satsning på att bygga kompetens och utveckla samverkansmodellen, vilket ligger i linje med vårt involverande arbetssätt. Avtalet med Solna Stad är en kvalitetsstämpel som visar att vi har ett konkurrenskraftigt erbjudande för både produkt och lösning, säger Per Wall arbetschef Veidekke.

Genomförandet liknar mycket de avtal som Veidekke innehar med Lidingö stad och Värmdö kommun.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige