Image

Veidekke bygger för Wihlborgs

Bygg/Arkitektur Veidekke har fått bygguppdraget för Wihlborgs kontorsprojekt Sirius, omfattande 11 000 kvadratmeter, i Malmö.
Publicerad den 15 Mars 2016
Sirius i Malmö. Bild: Tema
Sirius i Malmö.

I bottenplan kommer det att finnas möjlighet till butiker och service. Sirius är ritad av Tema i Malmö. Byggnationen är påbörjad och Sirius kommer att vara vara inflyttningsklart 2017, bara ett stenkast från Malmö centralstation.

– Vi har från start arbetat i nära samarbete tillsammans med Wihlborgs och övriga delaktiga som arkitekter, konstruktörer, installatörer med flera för att utveckla och fastställa utformningen av Sirius till ett mycket vackert och funktionellt kontorshus. Projektet präglas av öppenhet och involvering från alla för att få till ett så bra resultat som möjligt, säger Karl Lindberg, arbetschef på Veidekke.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige