Image

Vd-skifte på Profi

Karriär Thomas Sipos har utsetts till ny vd för Profi Fastigheter från den 1 februari. Staffan Olsson, grundare och nuvarande vd, fortsätter som ordförande i Profi-koncernen.
Publicerad den 22 Januari 2016
Thomas Sipos Bild: Profi Fastigheter
Thomas Sipos Staffan Olsson. Bild: Profi
Staffan Olsson.

- Jag ser fram emot att leda Profi in i nästa fas och fortsätta utvecklingen av bolaget tillsammans med vår duktiga personal. Med vår affärsidé inom aktiv förvaltning och utveckling är vi väl positionerade att även fortsättningsvis generera hög avkastning till våra investerare. Profi har en mycket stark organisation, ett attraktivt fastighetsbestånd och tillgängligt kapital för framtida affärsmöjligheter, säger Thomas Sipos.

- Efter att ha varit vd sedan vi bildade bolaget 2004, är det nu dags att lämna över vd-posten. Det är med stor tillförsikt jag lämnar över till Thomas som sedan 2009 varit partner och vice vd. Thomas har under sina sex år hos oss konsistent levererat toppresultat. Han har en unik förståelse för vår affär och vår organisation. När vi nu internt har hög kompetens inom alla våra värdeskapande kärnområden, är det ett bra tillfälle för Profi att gå in i nästa fas. Min nya roll innebär att jag kommer att fokusera på aktivt styrelsearbete, min roll som nyckelperson i våra fonder, Profis investeringskommitté och våra investerare, säger Staffan Olsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige