Image
Niclas Sandberg, ny styrelseordförande (till vänster) och Harald Näslund, ny vd (till höger) på Structor Projektutveckling
Niclas Sandberg, ny styrelseordförande (till vänster) och Harald Näslund, ny vd (till höger) på Structor Projektutveckling Bild: Structor

Vd-byte på Structor

Bolag På torsdag tillträder Harald Näslund som vd för Structor Projektutveckling AB. Han tar över efter Niclas Sandberg, som varit bolagets vd sedan 2010. Niclas Sandberg tar över som styrelseordförande i bolaget.
Publicerad den 14 Oktober 2020

Structor Projektutveckling AB bildades 2003 och är ett specialistbolag inom stadsutveckling, affärsutveckling, fastighetsutveckling och fastighetsbildning. Bolaget med drygt 30 medarbetare är verksamt över hela Sverige med kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Visby.

Harald Näslund har närmare 20 års erfarenhet av projekt- och fastighetsutveckling och är sedan 15 år konsult samt delägare i Structor Projektutveckling.

– Jag vill bygga vidare på den framgångsrika utveckling som Niclas skapat i bolaget. Jag hoppas kunna bidra med mycket energi och nya perspektiv, så vi kan fortsätta utvecklas med kvalitet, tillväxt och hållbarhet i fokus. Medarbetarna är navet i vår verksamhet och jag ser framemot nya spännande uppdrag tillsammans med dem och våra kunder, säger Harald Näslund.

Niclas Sandberg har varit vd i bolaget sedan 2010 och har bland annat lett arbetet med att utveckla bolagets affärsområden och geografiska marknad.

Nu tar han över som styrelseordförande.
– Det känns mycket bra att lämna över till Harald som har stor erfarenhet, kompetens och kännedom om bolaget, och samtidigt fortsätta utvecklingsarbetet mot våra högt satta mål, som konsult och styrelseordförande. Jag ser framemot att fortsätta samordna Structorbolagen i Stockholm och bidra till nya affärer och bolag inom Structorgruppen, säger Niclas Sandberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Castellums aktieägare sitter i en guldsits"

Bolag Castellum redovisade en oväntat stark nettouthyrning under avslutningen av 2020 och vd:n Henrik Saxborn tycker det vittnar om en stor motståndskraft på den nordiska kontorsmarknaden. För Fastighetssverige berättar han mer om bolagets starka bokslut, hur han ser på konkurrensen kring Entra och varför Castellums aktieägare är i ett guldläge oavsett om Entra-affären slutförs eller inte.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY