Image

Vd-byte på SGBC

Karriär Cecilia Ehrenborg Williams lämnar vd-posten på Sweden Green Buisling Council. John Söderberg går in som tillförordnad vd.
Publicerad den 12 Oktober 2018

Ehrenborg Williams lämnar av personliga skäl.

John Söderberg kommer närmast från en roll som vd på JR Markteknik AB och har mångårig erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, med tidigare roller som bland annat styrelseledamot i Stockholms Byggmästareförening samt som vd för BTH Bygg och för Skanska Teknik.

- Vi är mycket glada över att John kliver in som tillförordnad vd. John kan branschen i dess olika delar och har stor erfarenhet av att driva organisationer i förändring och utveckling. Han kommer nu att ta vidare det arbete som redan påbörjats, för att sedan kunna lämna över till nästa vd. En ny vd-rekrytering genomförs nu och det känns tryggt att John är på plats under den perioden, säger Jeanette Reuterskiöld, styrelseordförande för Sweden Green Building Council.

John Söderberg tillträder som tillförordnad vd den 1 november.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige