Image
Ola Serneke, Christel Armstrong Darvik, P-G Persson och Hans Wallenstam medverkar i Göteborgs nya framtidsseminarium Göteborg 400+ den 31 maj på Clarion Hotel Post.
Ola Serneke, Christel Armstrong Darvik, P-G Persson och Hans Wallenstam medverkar i Göteborgs nya framtidsseminarium Göteborg 400+ den 31 maj på Clarion Hotel Post.

Vd:arna om framtidens Göteborg

Göteborg 400+ Hur ser dagens dominerande fastighetsaktörer på marknaden om tio år? Hur tänker de kring Västlänken, de nya utvecklingsområdena, integrationsproblematiken och stadens övriga utmaningar? Vilka områden är de mest attraktiva 2021? 2026? Svaren ges av Ola Serneke, Christel Armstrong Darvik, P-G Persson och Hans Wallenstam den 31 maj på Clarion Hotel Post.
Publicerad den 13 April 2016

Göteborgs nya framtidsseminarium – Göteborg 400+ - hålls på Clarion Hotel Post tisdagen den 31 maj. Det är då nästan exakt fem år kvar till staden firar 400 år – Göteborg fick sina permanenta stadsprivilegier den 4 juni 1621.

Du anmäler dig här.

Seminariet tar avstamp i jubileumsåret och handlar om visioner, utmaningar och möjligheter i Göteborg från 2021 och framåt.

Seminariet riktar sig till alla som är intresserade av att äga fastigheter i Göteborg från 2021 och framåt – och till alla som vill vara med och bygga, påverka och forma framtidens Göteborg. Det är ett event för långsiktiga samhällsbyggare.

Här kan du följa seminariets framväxt och läsa mer om de olika talarna.

Serneke är huvudsponsor till eventet. Business Region Göteborg, Elof Hansson Fastigheter, Jernhusen och Platzer Fastigheter har gått in som partners.

Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt har på några år blivit en av landets ledande aktörer när det gäller seminarium med bäring på fastighetsmarknaden – i år genomför vi hela elva olika event.

Relaterade artiklar

Ämnen

Göteborg 400+

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen 36.

När: Tisdag 21 maj 2019, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Göteborg 400+ är den göteborgska fastighetsbranschens framtidsseminarium nummer 1.

Här diskuteras de stora frågorna – mer hållbarhet, integration och stadsutveckling än aktuella yielder och hyresnivåer.

Hur vill vi att Göteborg ska utvecklas de närmaste decennierna och vad innebär utvecklingen för affärsmöjligheterna inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn?

Det handlar om visioner, stora tankar och möjligheter – men även om de svårigheter, utmaningar och problem vi står inför när framtidens stad ska förverkligas.

Seminariet arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se som även bland annat arrangerar den anrika Lokalmarknadsdagen i Göteborg tillsammans med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa om 2017 och 2018 års event.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

 

Se filmen från 2019 års event här:


Partners:

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY