Image

Vasakronan tappar chef till arkitekt - igen

KARRIäR Arkitektbyrån Fojab rekryterar en ny marknadschef. Han kommer närmast från tjänsten som affärsområdeschef på Vasakronan. Det är andra gången Vasakronan tappar en affärsområdeschef till ett arkitektföretag.
Publicerad den 17 September 2010

Mikael Strand blir ny marknadschef på Fojab arkitekter. Han lämnar Vasakronan, där han varit affärsområdeschef i Malmö-Lund regionen.

För ett tag sedan rekryterade Tengbom en regionchef från Vasakronan. Det var Mats Åsemo som tidigare var affärsområdeschef för Vasakronan i Öresund.

Nu plockar Fojab arkitekter Mikael Strand från Vasakronan i Malmö-/Lund-regionen.

- Jag är mycket glad över det förtroende jag fått. Bolaget befinner sig i en spännande tillväxtfas, och målsättningen är att utveckla och befästa positionen som ett av landets ledande arkitektföretag, säger Mikael Strand.

Mikael Strand kommer bland annat att fokusera på samordning av marknadsarbetet och frågor som rör strategisk fastighetsutveckling.

- Bakom rekryteringen finns en målsättning att öka kunskapen kring våra kunders behov och därmed värdet och inriktningen på våra arkitekttjänster. Mikaels mångåriga erfarenhet som fastighetsutvecklare blir ett betydelsefullt tillskott, säger Daniel Nord, vice vd på Fojab arkitekter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY