Image
Hanna Fjeldgård Renton.
Hanna Fjeldgård Renton. Bild: Vasakronan

Vasakronan rekryterar chef transaktion

Bolag Vasakronan har rekryterat Hanna Fjeldgård Repton till rollen som chef transaktion. Hon tillträder den 7 oktober och ingår då i ledningsgruppen för enheten Investeringar och projekt.
Publicerad den 2 Oktober 2024

Hanna Fjeldgård Repton har en kandidat och master i fastighetsekonomi från KTH och kommer med bred erfarenhet från såväl rådgivning som från ägarsidan, hos bland andra Nordanö och Hemfosa. Hon kommer närmast från en roll som affärsutvecklare på Magnolia Bostad.

I rollen som chef transaktion får Hanna ansvaret att leda transaktionsarbetet samt bistå i arbetet med Vasakronans samtliga fastighets- och projektinvesteringar.
– Det här är en nyckelroll i bolaget. Inom Investeringar och projekt hanterar vi både utveckling av mark och större projekt samt transaktioner. Det är viktiga komponenter för att vi ska fortsätta leverera på vårt uppdrag från våra ägare. Med sin breda bakgrund blir Hanna ett värdefullt tillskott i ledningsgruppen, säger Martin Kron, chef investeringar och projekt.

Hanna Fjeldgård Repton efterträder Rebecka Hermansson som under sommaren aviserade att hon hade för avsikt att lämna Vasakronan för att ta sig an nya utmaningar i det egna familjebolaget.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Detaljhandeln svagt uppåt: "Överlag känns det positivt"

Handel Detaljhandeln visar en svag ökning under augusti månad jämfört med juli. Fastighetssverige har kollat med aktörer inom handel, både fysisk och digital, för att se om detta är något de märkt av – samt vilka trender de ser inom detaljhandeln.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige