Image
VaccinDirekt öppnar i Kista Galleria.
VaccinDirekt öppnar i Kista Galleria.

VaccinDirekt öppnar i Kista Galleria

Uthyrning Efterfrågan på olika slags vaccin ökar igen då folk åter har börjat resa efter pandemiåren. Nordens största vaccinationskedja VaccinDirekt satsar på en ny mottagning som öppnar den 18 juli i Kista Galleria.
Publicerad den 1 Juli 2022
Annons
Image
Katja Bolander. Katja Bolander.

– VaccinDirekt har länge varit intresserade av att öppna en mottagning i Kista Galleria och har nu hittat rätt lokal med rätt läge. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att hålla sig friska genom att erbjuda vaccin på ett lättillgängligt sätt via våra mottagningar och Fästingbussen. Vi ser fram emot att få välkomna både vuxna och barn till vår nya mottagning i Kista Galleria, säger Toni Haapanen, VD på VaccinDirekt.

VaccinDirekt är Nordens största vaccinationskedja med mottagningar och vaccinations-bussar i både Sverige och Finland. Företaget, som har arbetat med förebyggande hälsovård i 50 år, erbjuder vaccinationer, reserådgivning, hälsokontroller, tester och utfärdar läkarintyg på ett 30-tal vaccinationsmottagningar.

– Vi har idag nio mottagningar i Stockholm och VaccinDirekt Kista blir ett starkt tillskott i nordvästra Stor-Stockholm. Vi har stort fokus på att ligga i framkant gällande resevaccinationer och detta tror vi kommer att uppskattas av kunderna som besöker oss i Kista Galleria, säger Toni Haapanen.

Katja Bolander, centrumchef för Kista Galleria, välkomnar VaccinDirekt till gallerian:
– Det ligger i linje med vår strategi att erbjuda olika typer av hälsoservice till våra besökare och vi är därför väldigt glada över att VaccinDirekt flyttar in hos oss i Kista Galleria. På detta sätt kan våra besökare enkelt och smidigt få hjälp med reseråd och vaccinationer, säger Katja Bolander.

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige