Image

Uthyrningsansvarig på storbolag går till konsult

Karriär New Office rekryterar Catia Johansen Sangberg, i dag uthyrningsansvarig på Jernhusen. Hon kommer att arbeta med projektuthyrning och börjar på New Office i februari/mars nästa år.
Publicerad den 17 November 2011
Catia Johansen Sangberg. Bild: Jernhusen. Bild: Jernhusen
Catia Johansen Sangberg. Bild: Jernhusen.

Catia Johansen Sangberg har närmast arbetat med uthyrningen av Kungsbrohuset och utvecklingen av Centralstationen i Stockholm. På New Office kommer hon främst att arbeta med nya uppdrag inom projektuthyrning - New Office har den senaste tiden fått tre stora uthyrningsuppdrag i Stockholm, tillsammans cirka 20 000 kvadratmeter.

- Vi är väldigt glada över att få Catia till vår organisation och ser det som ett naturligt led för att ytterligare stärka vår position som uthyrare på marknaden. Catia har en lång erfarenhet från fastighetsägarsidan vilket är positivt för oss i vår fortsatta utveckling, säger Tina Magnuson, som tillsammans med Ulrika Rosén äger New Office.

Catia Johansen Sangberg påbörjar sin anställning på New Office under februari/mars nästa år.

Det största av de tre uppdragen är på Hangövägen i Värtahamnen där man ska hyra ut 14 000 kvadratmeter i Vasakronans fastighet mittemot hotellet Scandic Ariadne.

De andra uppdragen gäller 5 000 kvadratmeter på Tegeluddsvägen 100 (som Estanica äger) och 1 000 kvadratmeter på Vasagatan 7.

New Office har ytterligare förstärkningar på väg in.

- Vi pratar med ett par olika personer just nu, men kan inte säga något ytterligare om det ännu, säger Tina Magnuson.




- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige