Image
Ulf Nilsson
Ulf Nilsson Bild: Eddie Ekberg

Ulf Nilsson lämnar Savills

Karriär Ulf Nilsson lämnar Savills och blir ny vd för Stendörrens bostadsfastighetsbolag.
Publicerad den 4 Oktober 2013
Anders Nyström. Bild: Savills
Anders Nyström.

Ulf Nilsson började på företaget 2005 i samband med Savills förvärv av majoriteten i Tufvesson & Partners. Efter att först ha lett bolagets corporate finance team utsågs Ulf Nilsson till vd för den svenska verksamheten 2010.

Borja Sierra, vd för Savills Europe säger:
- Vi önskar Ulf stort lycka till i hans nya roll och tackar honom för hans insatser på Savills under de senaste åren. Ulf har framgångsrikt skapat tillväxt i företaget och, framför allt, förstärkt våra transaktions- och förvaltningsdelar genom strategiska beslut.

Anders Nyström har utsetts till tillförordnad vd. Han rekryterades 2012 till Savills för att ansvara för bolagets fastighetsförvaltning med bas i Stockholm. Han har 18 års erfarenhet av fastighetsbranschen och har bland annat varit kundansvarig på Newsec Asset Management.

Anders Nyström. har utvecklat Savills kundbas och integrerat förvaltningen med Savills övriga tjänster såsom uthyrning, transaktionsrådgivning, värdering och projektledning.

- Vi är mycket glada över att Anders har tagit sig an rollen och hyser inga tvivel om att han kommer göra ett utmärkt jobb i att leda teamet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Duon slopar planer på höghus vid Entré

Bygg/Arkitektur Trianon och JM vill bygga flera hundra bostäder intill köpcentrumet Entré i Malmö – men planen kommer att ändras något i samband med att markanvisningen nu måste förlängas. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige