Image
Ulf Nilsson
Ulf Nilsson Bild: Eddie Ekberg

Ulf Nilsson lämnar Savills

Karriär Ulf Nilsson lämnar Savills och blir ny vd för Stendörrens bostadsfastighetsbolag.
Publicerad den 4 Oktober 2013
Anders Nyström. Bild: Savills
Anders Nyström.

Ulf Nilsson började på företaget 2005 i samband med Savills förvärv av majoriteten i Tufvesson & Partners. Efter att först ha lett bolagets corporate finance team utsågs Ulf Nilsson till vd för den svenska verksamheten 2010.

Borja Sierra, vd för Savills Europe säger:
- Vi önskar Ulf stort lycka till i hans nya roll och tackar honom för hans insatser på Savills under de senaste åren. Ulf har framgångsrikt skapat tillväxt i företaget och, framför allt, förstärkt våra transaktions- och förvaltningsdelar genom strategiska beslut.

Anders Nyström har utsetts till tillförordnad vd. Han rekryterades 2012 till Savills för att ansvara för bolagets fastighetsförvaltning med bas i Stockholm. Han har 18 års erfarenhet av fastighetsbranschen och har bland annat varit kundansvarig på Newsec Asset Management.

Anders Nyström. har utvecklat Savills kundbas och integrerat förvaltningen med Savills övriga tjänster såsom uthyrning, transaktionsrådgivning, värdering och projektledning.

- Vi är mycket glada över att Anders har tagit sig an rollen och hyser inga tvivel om att han kommer göra ett utmärkt jobb i att leda teamet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY