Image

Två nya till JLL

Karriär JLL har rekryterat två nya till Värdering & Analys.
Publicerad den 17 September 2014
Christer Cronsäter. Bild: JLL
Christer Cronsäter. Carl Zander. Bild: JLL
Carl Zander. Carl Zander. Bild: JLL
Carl Zander.

Under 2014 har värderingsteamet inom JLL förstärkts med fem personer. Senast anställda är Christer Cronsäter med mångårig erfarenhet från fastighetsvärdering senast på Swedbank. Vidare Carl Zander från Pangea Property Partners där han arbetat i sju år med fastighetstransaktioner. Carl Zander arbetar kvar på Pangea under sin uppsägningstid och ansluter till JLL i mitten på oktober.

- JLL Sverige fortsätter att investera för att öka affärsnyttan för våra kunder. Genom starkare lokal närvaro och kunnande skapar vi en kunskapsbas som kommer att hjälpa oss att erbjuda fastighetsvärderingar väl förankrade i det aktuella marknadsläget. Vi erbjuder värderingar upprättade av Samhällsbyggarna auktoriserade värderare och certifierade av RICS med fokus på kvalitet och god närvaro i marknaden. Rekryteringarna kommer att fortsätta i takt med att vi finner rätt kompetent personal, säger Åsa Linder, chef för Analys & Värdering.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY