Image

Två nya på TAM Retail

Karriär Konsultföretaget TAM Retail har rekryterat två nya personer. De har tidigare arbetat på Centrumutveckling och Unibail-Rodamco.
Publicerad den 18 Augusti 2011

Thomas Näslund har rekryterats som uppdragsledare. Han har tidigare bland annat arbetat för Centrumutveckling och Ikea Property samt Capital Group i Moskva. Thomas har de senaste åren bedrivit egen verksamhet och har en bred erfarenhet av konceptutveckling och uthyrning.

Owe Löfquist har rekryterats som senior uppdragsledare. Owe är 57 år och kommer senast från egen verksamhet. Fram till 2010 arbetade Owe elva år på Unibail-Rodamco och var under nio år ansvarig för dess nordiska investeringsverksamhet och tillgångsförvaltning. Owe har en bred erfarenhet från projektutveckling, från idé till genomförande.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige