Image
Joanna Berg och Christian Dahlman.
Joanna Berg och Christian Dahlman. Bild: Archus

Två nya ledamöter till Archus styrelse

Bolag Joanna Berg från Atrium Ljungberg och Christian Dahlman från Malmö Cityfastigheter valdes till nya styrelseledamöter i Archus vid årsstämman.
Publicerad den 9 April 2019

Joanna Berg är född 1980 och är civilingenjör med inriktning väg- och vatten från KTH. Hon är i dag affärsutvecklingschef bostad på Atrium Ljungberg med övergripande ansvar för bostadsaffären. Joanna Berg har tidigare haft flera roller inom Riksbyggen, senast som marknadsområdeschef Söderort med ansvar för Riksbyggens nyproduktion av bostäder i Söderort.
Christian Dahlman är född 1967 och är i dag vd på Malmö Cityfastigheter som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med direkt närhet till spårbunden kollektivtrafik i Malmö. Christian Dahlman har tidigare varit affärsområdeschef på Ikano Fastigheter och dessförinnan arbetat som regionchef på Peab Bostad.
– Styrelsen får en god förstärkning med två nya ledamöter vilka tillför Archus en omfattande erfarenhet beträffande fastighetsfrågor och nya idéer för framtiden. Något som passar det innovativa och framåtriktade Archus väl, säger Billy Bergåker, styrelseordförande.

Övriga styrelseledamöter omvaldes och är enligt nedan:
Billy Bergåker, styrelseordförande
Sven-Gunnar Dahlquist, ledamot
Johnnie Pettersson, ledamot
Erik Bruhn, ledamot
Michael Larsson, ledamot

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av tre olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från ...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige